Mobilna aplikacija za PILANE, unos i obrada paketa dasaka

S korisnikom našeg software razvili smo mobilnu aplikaciju koja omogućuje potpuno automatiziran unos i obradu procesa zaprimanja paketa dasaka što znatno ubrzava rad na pilanama.

Mobilna aplikacija PAKETI DASAKA omogućuje Vam da jednostavno putem tableta ili mobitela, te digitalnog metra, omogućite da samo jedan čovjek
koji preuzima daske na pilani sve odradi samostalno. Digitalni metar se povezuje preko bluetooth tehnologije s tabletom, i svakim mjerenjem širine, metar šalje podatke u tablet koji onda putem naše mobilne aplikacije obrađuje pakete dasaka te također omogućuje prijenos paketa na naš software u kojemu onda imate kompletan uvid u Vaše skladište paketa dasaka i pristup mnogim izvještajima...

Dakle, ako imate pilanu, onda je ova mobilna aplikacija pravo rješenje za Vas. Uveliko će Vam ubrzati način zaprimanja paketa dasaka, te smanjiti mogućnost pogreške na minimum, jer nema ručnog prekucavanja izmjerenih podataka nego se radi automatska obrada digitalnih podataka.

Ukoliko ste zainteresirani, javite nam se na naš mail:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi dogovorili prezentaciju sustava.

Za manje pilane i jedan tablet, cijena software bi se kretala oko 5000 kn+PDV pa na dalje...