O programu

Naše programsko rješenje koje smo Vam spremni ponuditi namijenjeno je malim i srednjim poduzećima, koji imaju potrebu za ažurno i kvalitetno praćenje svog poslovanja.

Radi se o Integriranom računovodstvenom paketu ARTSoft ©, koji se sastoji od brojnih programskih modula koji su međusobno povezani i funkcioniraju kao cijelina, ali smo vodili računa i o onim poduzećima kojima su potrebni samo segmenti ovakvog sustava, tako da je moguće sve naše programske module koristiti posve neovisno jedan od drugog, te po potrebi dokupljivati pojedine module i graditi kompleksniji informacijski sustav.

ARTSoft © je programski paket pisan za WINDOWS platforme i radi na svim WINDOWS platformama. Programi su jednostavni za rad, koriste sve blagodati WINDOWS okruženja i vrlo su intuitivni, te totalno izrađeni na hrvatskom jeziku.

Program se može instalirati i pokrenuti na bilo kojem računalu koje može "vrtjeti" bilo koju verziju WINDOWS-a, jer zauzimaju jako malo prostora i koriste malo računalskih resursa jer su pisani u programskom alatu koji se ne razbacuje računalskim resursima.

Ukoliko Vam rad u WINDOWS okruženju nije stran, te ukoliko poznajete osnovne poslovne procese i načine knjiženja, savladavanje ovog programa ne bi trebalo biti bauk.

Zato prije nego što se odlučite na kupnju isprobajte da li Vam naša programska rješenja odgovaraju. Nudimo Vam mogućnost besplatnog downloada DEMO verzije našeg programa.