• Podrška
  098 342 288
 • Podrška - SERVER administrator problemi
  099 7004 547
 • Help desk
  08.00 - 10:00 / 10.00 - 15.00
 • E-mail
  [email protected]

E-računi

Evo nakon velikih borbi i manjka informacija, nakon 30 dana od uvođenja E-računa kao obveznog prema javnoj nabav, konačno smo uspijeli uhvatiti malo vremena da objavimo članak o e-računima.

Dakle ako želite slati e-račune kroz našu aplikaciju, morate se registrirati u informacijskom posredniku ELEKTRONIČKI RAČUNI d.o.o. Zagreb (moj-eraćun).
To će Vam biti najjednostavniji način slanja e-računa, jer praktički Vam se ništa ne mijenja, račun izrađujete kao i do sada, samo Vam je dodano još jedno dugme E-RAČUN koje kliknete ako želite poslati e-račun kome morate.

Nakon početnih problema sa sustavom i početničkih pogrešaka, sada je slanje e-računa već dobrano zaživilo i u 7 mjesecu smo uspjeli poslati cca 600 e-računa preko naše aplikacije. Biti će tu još problema, jer stvarno nije bilo dobro pripremljeno uvođenje, jer su ljudi bili neinformirani, na seminarima su samo furali teoriju, a o praktčnim problemima nije bilo ni riječi...

Naš informacijski posrednik je bio zatrpan zahtjevima za registraciju, pa nije mogao odgovoriti na sva pitanja, pa je dolazilo do čekanja pri registraciji, ali sada je to već dosta riješeno, pa se registrirati može u roku 1-2 dana. 

Najbrži način je preko njihovog portala moj-eračun, kliknite dugme ZATRAŽI PONUDU, popunite polja i slijedite daljnje upute koje dobijete na mail.

Nakon što dobijete korisnički ID i PASS možete se javiti nama, da Vam omogućimo slanje e-računa.