Nova cijena mjesečnog paušalnog održavanja software...

Poštovani korisnici,

Nadamo se da ste zadovoljni korištenjem našeg software, te našim uslugama oko održavanja i prilagođavanja software sve češćim i zahtjevnijim zakonskim promjenama.
Već dugi niz godina trudimo se pratiti moderne tehnologije i olakšati Vam što je više moguće praćenje i izvršavanje svih mogućih zahtjeva koje naši zakonodavci stavljaju pred nas, što u posljednje vrijeme i nije baš lako...


Budući da cijenu naših usluga održavanja nismo korigirali od samih naših početaka, odlučili smo to uraditi od 01.04.2019. simboličnim podizanjem s 80 kn na 100 kn mjesečno + PDV.


Nadamo se da ćete prihvatiti naše nove uvjete, a ako Vam to ipak ne odgovara, javite nam sa na naš mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i zatražite raskid Ugovora.


Također smo Vam spremni ponuditi našu novu uslugu ARTSOFT CLOUD po iznimno povoljnim uvjetima, s cijenom od samo 160 kn mjesečno + PDV (za sve naše postojeće ugovorne korisnike).


ARTSOFT CLOUD usluga naročito je pogodna za razne knjigovodstvene servise, kojima je bitno da uvijek rade na najažurnijoj verziji programa, te da imaju podatke svojih klijenata na sigurnom.
Stoga bi svim postojećim ugovornim korisnicima preporučili da prijeđu u ARTSOFT CLOUD, jer za razliku u cijeni od 60 kn/mjesečno dobivate jako puno:


- ne morate birnuti o nadogradnjama programa, radite uvijek na najnovijoj verziji
- podaci su Vam na sigurnom, radi se dvostruki dnevni backup snimanje podataka, čak i ako  Vam ukradu računalo,
podaci su Vam dostupni u oblaku
- možete pristupati podacima s bilo kojeg računala, raditi od kuće, na moru ili bilo gdje u  svijetu
- ne morate strahovati da li će vam otići hard disk na računalu i uništite sve podatke, jer  podaci  su u oblaku na sigurnom
- možete podijeliti poslove sa svojim klijentom, neka oni fakturiraju i svi računi će Vam biti  automatski proknjiženi, vi samo knjižite izvode...
Prelazak u ARTSOFT CLOUD je bezbolan i brz (cca 30 min), presnimi se Vaša lokalna baza podataka na server,otvore se korisničke prijave i nastavljate normalno raditi u oblaku...
U očekivanju da ćete prepoznati prednosti naše ARTSOFT CLOUD usluge,srdačno Vas pozdravljamo,...


       INFOSS SLATINA
       SIniša Sudec,dipl.inf.